Acupunctuur – Examenstress

Examenstress?

      Faalangst?

           Presentatievrees?

                 Rij-examenspanning?

                       Solliciteren?

Enkele acupunctuurbehandelingen helpen met name voor dit soort stress.

Deze acupunctuur-behandeling is voor die mensen die vlak voor een examen zitten (schoolexamen, afstuderen, Cito-toets, rij-examen). Ook mensen die een belangrijke presentatie moeten houden of een sollicitatiegesprek moeten aangaan, hebben hier baat bij. Kortom: voor iedereen die extra stress heeft door een spannende situatie waarin hij/zij moet pieken en/of presteren.

  • Plan 3 weken voorafgaand aan je prestatie-moment de eerste afspraak bij ons. Tijdens dit eerste consult krijg je uitleg over stress en het gevolg ervan op de ademhaling (ademhalingsoefeningen) en het effect van de acupunctuur. Aan het eind van deze sessie prikt de acupuncturist 3 korte verblijfsnaaldjes : twee in de pols en één in het oor. Deze blijven op hun plaats door het kleine pleistertje waaraan zij zijn gehecht. Deze punten zorgen ervoor dat je rustig wordt. Na 5 dagen verwijder je zelf deze naaldjes.
  • Onze tweede afspraak is 2 weken voor je prestatie-moment. Hierin wordt de behandeling herhaald. Ook nu weer verwijder je na 5 dagen de naaldjes.
  • De derde en laatste behandeling vindt plaats in de week voor je prestatie-moment. Tot dat moment blijven de naaldjes zitten. Ook nu weer zelf na 5 dagen de naaldjes verwijderen. Het effect van de acupunctuur is niet blijvend, maar houdt wel enige dagen aan.

De kosten voor de behandeling bedragen €150,- (3 sessies van ca. ½ uur). Deze worden in principe vergoed door je ziektekosten-verzekeraar, indien je aanvullend verzekerd bent voor acupunctuur. Controleer dit bij je eigen ziektekosten-verzekeraar of tussenpersoon.

Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 17 beoordelingen Reviews