invullen graag!

invullen graag!

Door Rianne Pietersen - op 26 februari 2016

Ben je  bij ons onder behandeling geweest en heb je  een enquête ontvangen?

Voor ons als praktijk is het van groot belang dat deze  ingevuld wordt, omdat we dan zowel de complimenten als de verbeterpunten op papier hebben. Via deze weg kunnen wij ons als praktijk blijven ontwikkelen  en dit ook zichtbaar maken naar de zorgverzekeraar en de klant.

Heb je  de enquête niet gekregen na behandeling bij één van onze fysiotherapeuten  en wil je  deze wel graag ontvangen? Geef dan je  e-mailadres aan ons door.

Wel ontvangen, maar nog niet ingevuld? Dan hopen wij dat je dit  alsnog zou willen doen.

Bij voorbaat dank!

Rianne Pietersen
Rianne Pietersen
Werkt sinds 2002 als fysiotherapeut in Apeldoorn. Heeft in mei 2008 de opleiding tot acupuncturiste met succes afgerond. Rianne is lid van het N.V.A. Binnen de fysiotherapie heeft Rianne zich gespecialiseerd in houding en balansproblemen, Dry Needling, triggerpoints en zwangerschapsgerelateerde klachten. Rianne probeert tijdens haar behandelingen iemand te leren verantwoordelijk te zijn voor zijn klacht en zelf het heft in handen te nemen om het herstel te bevorderen. Rianne heeft in oktober 2007 haar diploma fysiotherapie bij dieren behaald.

Recent posts

Door Rianne Pietersen op 11 mei 2018

Medical taping & acupunctuur: dé oplossing bij hooikoorts

Ben je één van de vier mi[...]

› Lees meer
Door Rianne Pietersen op 12 oktober 2017

Waar komt zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder vandaan?

Aan een zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder kunnen veel verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Welke oorzaken dat zijn? In onderstaand artikel lichten wij van Praktijk Piete[...]

› Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,3 op basis van 19 beoordelingen Reviews