klachten?

klachten?

Door Rianne Pietersen - op 6 februari 2016

Iets te enthousiast begonnen met de goede voornemens voor 2016?

Ben je in januari van start gegaan in de sportschool? En misschien wel iets te fanatiek geweest, waardoor je klachten begint te krijgen?

Voor advies over de opbouw van het sporten kun je bij ons terecht. Daarnaast geven we natuurlijk ook gerichte oefeningen en adviezen om klachten te verminderen en te voorkomen.

1 tip die je alvast mee krijgt: Loop niet te lang door met klachten, zodat we er snel bij zijn en het daardoor ook sneller verholpen is.

Rianne Pietersen
Rianne Pietersen
Werkt sinds 2002 als fysiotherapeut in Apeldoorn. Heeft in mei 2008 de opleiding tot acupuncturiste met succes afgerond. Rianne is lid van het N.V.A. Binnen de fysiotherapie heeft Rianne zich gespecialiseerd in houding en balansproblemen, Dry Needling, triggerpoints en zwangerschapsgerelateerde klachten. Rianne probeert tijdens haar behandelingen iemand te leren verantwoordelijk te zijn voor zijn klacht en zelf het heft in handen te nemen om het herstel te bevorderen. Rianne heeft in oktober 2007 haar diploma fysiotherapie bij dieren behaald.

Recent posts

Door Rianne Pietersen op 11 mei 2018

Medical taping & acupunctuur: dé oplossing bij hooikoorts

Ben je één van de vier mi[...]

› Lees meer
Door Rianne Pietersen op 12 oktober 2017

Waar komt zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder vandaan?

Aan een zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder kunnen veel verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Welke oorzaken dat zijn? In onderstaand artikel lichten wij van Praktijk Piete[...]

› Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,3 op basis van 19 beoordelingen Reviews