medisch zwemmen

medisch zwemmen

Door Rianne Pietersen - op 14 mei 2016

Medisch zwemmen

Heb je  lichamelijke klachten  en  houd je van zwemmen? Dan  is medisch zwemmen  iets voor je! Vaak gaat bewegen in water makkelijker dan op het droge, wat herstel van de klachten positief beïnvloedt.

Sinds kort zijn wij als praktijk, een samenwerking aangegaan met Monique Megelink van “Zwemschool de Dolfijn”. Zij is onderlegd in het medisch zwemmen voor alle leeftijden.

Dit vind plaats op dinsdagavond en donderdagavond bij de Pelikaan. Dit is in warm water en groepen van maximaal 6 personen.

Geinteresseerd? Neem dan contact op met onze fysiotherapeute  Marjorieke van Veelen, zij kan je verder helpen.

Rianne Pietersen
Rianne Pietersen
Werkt sinds 2002 als fysiotherapeut in Apeldoorn. Heeft in mei 2008 de opleiding tot acupuncturiste met succes afgerond. Rianne is lid van het N.V.A. Binnen de fysiotherapie heeft Rianne zich gespecialiseerd in houding en balansproblemen, Dry Needling, triggerpoints en zwangerschapsgerelateerde klachten. Rianne probeert tijdens haar behandelingen iemand te leren verantwoordelijk te zijn voor zijn klacht en zelf het heft in handen te nemen om het herstel te bevorderen. Rianne heeft in oktober 2007 haar diploma fysiotherapie bij dieren behaald.

Recent posts

Door Rianne Pietersen op 11 mei 2018

Medical taping & acupunctuur: dé oplossing bij hooikoorts

Ben je één van de vier mi[...]

› Lees meer
Door Rianne Pietersen op 12 oktober 2017

Waar komt zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder vandaan?

Aan een zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder kunnen veel verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Welke oorzaken dat zijn? In onderstaand artikel lichten wij van Praktijk Piete[...]

› Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,3 op basis van 19 beoordelingen Reviews