nekklachten door telefoon

nekklachten door telefoon

Door Rianne Pietersen - op 27 augustus 2016

Tegenwoordig kijkt de gemiddelde Nederlander 3,5u per dag op hun telefoon.tabletnek

Herken jij jezelf hierin?

Een gevolg hiervan kan onder andere zijn dat je nekklachten krijgt. Dit komt door de grotere belasting op je nekwervels en spieren. Het beste is het natuurlijk om dit te voorkomen. Maar mocht je al klachten ervaren, maak dan een afspraak bij een van onze therapeuten.

 

Praktijk Pietersen

055-5790384/5430769

Rianne Pietersen
Rianne Pietersen
Werkt sinds 2002 als fysiotherapeut in Apeldoorn. Heeft in mei 2008 de opleiding tot acupuncturiste met succes afgerond. Rianne is lid van het N.V.A. Binnen de fysiotherapie heeft Rianne zich gespecialiseerd in houding en balansproblemen, Dry Needling, triggerpoints en zwangerschapsgerelateerde klachten. Rianne probeert tijdens haar behandelingen iemand te leren verantwoordelijk te zijn voor zijn klacht en zelf het heft in handen te nemen om het herstel te bevorderen. Rianne heeft in oktober 2007 haar diploma fysiotherapie bij dieren behaald.

Recent posts

Door Rianne Pietersen op 11 mei 2018

Medical taping & acupunctuur: dé oplossing bij hooikoorts

Ben je één van de vier mi[...]

› Lees meer
Door Rianne Pietersen op 12 oktober 2017

Waar komt zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder vandaan?

Aan een zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder kunnen veel verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Welke oorzaken dat zijn? In onderstaand artikel lichten wij van Praktijk Piete[...]

› Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,3 op basis van 19 beoordelingen Reviews