Nog een nieuwe collega!

Nog een nieuwe collega!

Door PraktijkPietersen op 6 februari 2015

Graag wil ook ik mij even voorstellen;

Ik ben Cindy Wijnbergen, 22 jaar en ik woon al mijn hele leven in Apeldoorn. Sinds eind december ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Praktijk Pietersen. Een praktijk waar ik mij nu al op mijn plek voel en hoop mezelf in de komende jaren goed te kunnen ontwikkelen. In juni 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Saxion Hogeschool Enschede. Direct na mijn afstuderen heb ik een half jaar als fysiotherapeut gewerkt bij Zorggroep Apeldoorn Randerode op de afdelingen neurologie en orthopedie. Door deze periode vind ik het erg leuk patiënten in deze doelgroep te begeleiden naar hun operatie of ervoor te zorgen dat ze zo snel mogelijk weer op de been zijn na het krijgen van een eventuele prothese of andere ingreep.

Afgelopen jaar heb ik de cursus medical taping met succes afgerond. Tevens heb ik de minor musculoskeletaal gedaan, wat betekend dat ik mij heb verdiept in de combinatie van sportfysiotherapie en manuele therapie. Hierdoor komen de behandelingen in de oefenzaal samen met de behandelingen in de behandelkamer. Ik vind het dan ook leuk om patiënten op een actieve wijze te behandelen om zo samen een optimaal resultaat te behalen. Samen kijken we dan wat wél lukt, in plaats van wat niet meer lukt!

Op maandag avond draai ik van 18.30-19.30 een inloopspreekuur op de locatie aan de Dubbelbeek, heb je een blessure of wil je gewoon even advies? Kom gerust langs!

Aanwezigheid per locatie:

Asselsestraat: – Dinsdagmiddag – Donderdagochtend/middag – Zaterdagochtend Dubbelbeek: – Maandagmiddag/avond (inloopspreekuur 18.30-19.30) – Donderdagmiddag/avond

PraktijkPietersen

Recent posts

Door Rianne op 12 oktober 2017

Waar komt zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder vandaan?

Aan een zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder kunnen veel verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Welke oorzaken dat zijn? In onderstaand artikel lichten wij van Praktijk Piete[...]

› Lees meer
Door Rianne op 20 september 2017

Last van schouderpijn? Dé oefeningen bij schouderklachten

De schouders zijn zo gemaakt dat ze alle richtingen in kunnen bewegen. Het is één van de meest gecompliceerde gewrichten van ons lichaam. En het is dus niet voor niets dat schouderklachten en schoud[...]

› Lees meer