Onze nieuwe collega

Onze nieuwe collega

Door PraktijkPietersen op 6 februari 2015

Mag ik me even voorstellen.

Mijn naam is Marjorieke van Veelen, ik ben 23 jaar en woon in Baarn. In juni 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Thim van der Laan in Nieuwegein. Tot januari 2015 heb ik gewerkt in Bussum en Huizen, als hydrotherapeut en fysiotherapeut.

Vanaf februari 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Praktijk Pietersen in Apeldoorn. Een nieuwe uitdaging, waar ik met plezier aan begonnen ben. Naast mijn opleiding voor fysiotherapie, heb ik ook een cursus ‘Medical Taping’ gedaan, ‘paardensportmassage’ en ‘mobiliseren en stretchen’ voor paarden.

Afgelopen september ben ik begonnen met de master manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort. De kennis die ik daar op doe, hoop ik steeds meer in te kunnen gaan zetten in de praktijk.

Aanwezigheid

Asselsestraat: maandag, dinsdagochtend, woensdagochtend, donderdagochtend.

Dubbelbeek: dinsdagmiddag, woensdagmiddag, donderdagmiddag.

Met vriendelijke groet,

Marjorieke van Veelen

PraktijkPietersen

Recent posts

Door Rianne op 11 mei 2018

Medical taping & acupunctuur: dé oplossing bij hooikoorts

Ben je één van de vier mi[...]

› Lees meer
Door Rianne op 12 oktober 2017

Waar komt zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder vandaan?

Aan een zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder kunnen veel verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Welke oorzaken dat zijn? In onderstaand artikel lichten wij van Praktijk Piete[...]

› Lees meer