Ook verkouden?

Ook verkouden?

Door Nicolette op 26 november 2016

OOK VERKOUDEN? verkouden gebruik gemberthee en laat je prikken met acupunctuur!

Acupunctuur en Chinese kruiden helpen bij griep en verkoudheid. Er is niets mis met een paracetamol en gewoon uitzieken, maar sommige mensen blijven hangen in klachten als hoesten of voorhoofdsholte ontsteking.

Acupunctuur ondersteunt de afweer van het lichaam zodat je weer herstelt. Een krachtig en goed huismiddel tegen (beginnende) verkoudheids- en griepklachten is gember. Dit haalt de kou uit ons lijf en vermindert de slijmvorming.

“Recept” voor gemberthee: snijd 5 dunne plakjes verse gemberwortel af en laat die vijf minuten trekken in een halve liter kokend water. Drink de thee goed warm op en voel de warmte-doorstroming in je lichaam.

Wil je ter ondersteuning van je weerstand een acupunctuurbehandeling ondergaan, dan kun je terecht bij onze acupuncturisten van Praktijk Pietersen Apeldoorn.

Voor informatie: info@praktijkpietersen.nl of 055-5790384/5430769

Nicolette

Recent posts

Door Rianne op 11 mei 2018

Medical taping & acupunctuur: dé oplossing bij hooikoorts

Ben je één van de vier mi[...]

› Lees meer
Door Rianne op 12 oktober 2017

Waar komt zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder vandaan?

Aan een zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder kunnen veel verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Welke oorzaken dat zijn? In onderstaand artikel lichten wij van Praktijk Piete[...]

› Lees meer