Dirk Mackaay

Dirk Mackaay

Door PraktijkPietersen op 19 februari 2015

Door mijn fysieke baan als schilder en timmerman is mijn lichaam soms onderhevig aan zware tilmomenten en/of rare (draai)bewegingen. In de regel ben ik er erg alert op verantwoord bewegen. Het is me tot nu toe echter meerdere keren overkomen (1x per 1 á 2 jaar)dat het toch onverwachts ‘in mijn rug schoot’, en dan meestal met een simpele beweging zoals een sok aantrekken o.i.d..

Acute ondragelijke heftige pijn in de onderrug is het gevolg. Je zit compleet op slot en elke beweging voelt als een messteek in de rug. Pijnstillers en blijven bewegen is de enige verlichting waardoor langzaam aan (dagen tot 1 á 2 weken) verbetering optreedt.

Enkele weken geleden was het weer zo ver. Au en op non actief. Zoiets is voor niemand prettig. Maar als zelfstandig ondernemer wilde ik zo snel mogelijk weer aan het werk; een financieel vangnet laat lang op zich wachten en dus is direct actie gewenst. Ik meldde mij Praktijk Pietersen voor de Krullaards Perfect Reset. Ik had het e.e.a. gelezen over de therapie en was zeer benieuwd.

Voor de eerste behandeling liep ik stapje voor stapje (nog geen 500 meter), de pijn verbijtend naar Praktijk Pietersen. Na de hele intake, metingen en behandeling, liep ik daarna zeer verbaast redelijk soepel naar huis. ECHT, na de eerste behandeling waren de ondraaglijke messteken in de rug verdwenen. Uiteraard bleef ik alert, je verwacht immers snel weer een verkramping/messteek.

Het tegendeel bleek waar. Door het krampachtige bewegen moest de stijfheid weliswaar nog uit mijn lijf maar de pijnstillers konden overboord en na een paar dagen was ik weer volledig aan het werk. Nadien nog 2 keer voor een behandeling geweest en klaar is Kees. De tijd zal leren hoe mijn rug zich houdt maar deze lichaamsvriendelijk behandelmethode kan ik aanbevelen.

PraktijkPietersen

Recent posts

Door Rianne op 11 mei 2018

Medical taping & acupunctuur: dé oplossing bij hooikoorts

Ben je één van de vier mi[...]

› Lees meer
Door Rianne op 12 oktober 2017

Waar komt zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder vandaan?

Aan een zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder kunnen veel verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Welke oorzaken dat zijn? In onderstaand artikel lichten wij van Praktijk Piete[...]

› Lees meer