Henk en Marja Poldermans

Henk en Marja Poldermans

Door Rianne Pietersen - bijgewerkt op 2 augustus 2018

In december heb ik de KPR behandeling bij Praktijk Pietersen ondergaan. Mijn pijnklachten aan nek, schouders en rechter schouderblad, en daaruit voortvloeiend vaak hoofdpijn, zijn daarmee een heel stuk verbeterd! Deze winter totaal geen last gehad van pijn, maar juist een lekker ‘los’ gevoel in de hele rug. Het dragen van de zooltjes is geen enkel probleem, je merkt het niet eens. Ook mijn echtgenoot, die last had van pijn in de rug en tintelingen in zijn been als gevolg van een hernia, is helemaal van zijn klachten af. Hij loopt weer hard zonder een centje pijn. Hij heeft voor het hardlopen een set zooltjes in zijn loopschoenen gekregen en daarnaast een extra setje zolen gekocht voor in de gewone schoenen.Je kunt eerst een afspraak maken voor een intakegesprek, dan worden al je vragen beantwoordt en weet je waar je aan begint. De behandeling zelf is kort en totaal niet belastend. Kortom, wij zijn heel tevreden en raden deze behandeling ten zeerste aan wanneer je klachten van het bewegingsapparaat ervaart.

Rianne Pietersen
Rianne Pietersen
Werkt sinds 2002 als fysiotherapeut in Apeldoorn. Heeft in mei 2008 de opleiding tot acupuncturiste met succes afgerond. Rianne is lid van het N.V.A. Binnen de fysiotherapie heeft Rianne zich gespecialiseerd in houding en balansproblemen, Dry Needling, triggerpoints en zwangerschapsgerelateerde klachten. Rianne probeert tijdens haar behandelingen iemand te leren verantwoordelijk te zijn voor zijn klacht en zelf het heft in handen te nemen om het herstel te bevorderen. Rianne heeft in oktober 2007 haar diploma fysiotherapie bij dieren behaald.

Recent posts

Door Rianne Pietersen op 11 mei 2018

Medical taping & acupunctuur: dé oplossing bij hooikoorts

Ben je één van de vier mi[...]

› Lees meer
Door Rianne Pietersen op 12 oktober 2017

Waar komt zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder vandaan?

Aan een zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder kunnen veel verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Welke oorzaken dat zijn? In onderstaand artikel lichten wij van Praktijk Piete[...]

› Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 17 beoordelingen Reviews