Ineke Reinders

Ineke Reinders

Door Rianne Pietersen - bijgewerkt op 2 augustus 2018

Ik ben via mijn zoon Jeroen in aanraking gekomen met KPR dit was voor mij een nog onbekend iets. Op voorhand heb ik eind december een intake gesprek gehad met Alexander die alle tijd voor mij nam en via vragen tot de kern van mijn probleem kwam. Ik heb nu 3 behandelingen gehad op de plaat en gebruik elke dag de zolen en ik moet heel eerlijk ervaren dat het mij goed doet. Ik loop wat makkelijker en de doorbloeding in mijn linkerbeen is hierdoor beter geworden. Ik kan Alexander van harte aanbeveling, het is bijzonder vriendelijk ,rustig en zeer ervaren man.

Rianne Pietersen
Rianne Pietersen
Werkt sinds 2002 als fysiotherapeut in Apeldoorn. Heeft in mei 2008 de opleiding tot acupuncturiste met succes afgerond. Rianne is lid van het N.V.A. Binnen de fysiotherapie heeft Rianne zich gespecialiseerd in houding en balansproblemen, Dry Needling, triggerpoints en zwangerschapsgerelateerde klachten. Rianne probeert tijdens haar behandelingen iemand te leren verantwoordelijk te zijn voor zijn klacht en zelf het heft in handen te nemen om het herstel te bevorderen. Rianne heeft in oktober 2007 haar diploma fysiotherapie bij dieren behaald.

Recent posts

Door Rianne Pietersen op 11 mei 2018

Medical taping & acupunctuur: dé oplossing bij hooikoorts

Ben je één van de vier mi[...]

› Lees meer
Door Rianne Pietersen op 12 oktober 2017

Waar komt zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder vandaan?

Aan een zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder kunnen veel verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Welke oorzaken dat zijn? In onderstaand artikel lichten wij van Praktijk Piete[...]

› Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 17 beoordelingen Reviews