Stien Claessen

Stien Claessen

Door PraktijkPietersen op 14 maart 2015

Migraine is beslist meer dan hoofdpijn! Het begint (in mijn geval altijd) met een de zg aura: door elkaar heen krioelende lichtflitsen over de helft van je gezichtsvermogen. Een half uur daarna barst de heftige hoofdpijn los, alsof de uitlaat van een snelkookpan een klein stukje wordt opengedraaid. Vaak ook met een misselijkheidsgevoel erbij en een belofte van 4 dagen bonkende hoofdpijn. Het is al begonnen vlak na mijn pubertijd, dat is 40 jaar geleden en is eigenlijk sindsdien alleen maar erger geworden.

Wát ik al niet geprobeerd heb om er af te komen: Verschillende natuur therapieën van manuele therapie tot aan EFT. Verder verschillende soorten medicatie, van pijnbestrijding, bèta blokkers tot anti epileptische medicatie via de neuroloog….niks hielp echt. Het laatste was een jaar lang naar Duitsland reizen voor behandelingen door een heilpraktiker. Toen ik na dat jaar klaar was, 4500 Euro armer, begon het gewoon weer opnieuw. Elke week weer een aanval van 4 dagen. Soms tuimelde de ene aanval over de andere heen…..geen kwaliteit van leven. Maar ik was zóó klaar met alle probeersels.

Ergens was ik eens iets tegen gekomen van de methode van Dr. Vink en het bleef toch achter in mijn hoofd hangen. Dus vooruit….nog één keer de portemonnee op de kop, want wat heb je aan geld al je er nauwelijks van kan genieten? Mijn echtgenoot stond er ook achter, want die zag mij weer lijden.

Ik ben nu ruim 3 maanden bezig met het dieet en heb 4 accupunctuur behandelingen volgens de methode Dr. Vink gehad. In die 3 maanden heb ik niet één keer per week een migraine aanval gehad, maar één keer per maand! En de laatste aanval duurde niet de gebruikelijke 3 dagen, maar 1 dag !!! Wat een weelde!! Dhr. Pietersen zegt met volle overtuiging dat die laatste aanval ook weg zal gaan…….hemel op aarde dus!

Verder bemerkte ik vanaf de eerste dag dat ik het dieet volgde dat ik over meer dagelijkse energie beschikte; en wie wil dat nou niet? Ook merkte ik dat mijn altijd moeilijke stoelgang verbeterde en dat zonder hulpmiddelen; pure winst.

Ik ben blij dat ik de moed heb gevonden om nog één keer een therapie te proberen. En een bekend spreekwoord is : Lest best.

PraktijkPietersen

Recent posts

Door Rianne op 11 mei 2018

Medical taping & acupunctuur: dé oplossing bij hooikoorts

Ben je één van de vier mi[...]

› Lees meer
Door Rianne op 12 oktober 2017

Waar komt zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder vandaan?

Aan een zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder kunnen veel verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Welke oorzaken dat zijn? In onderstaand artikel lichten wij van Praktijk Piete[...]

› Lees meer