vakantietijd

vakantietijd

Door Rianne Pietersen - op 9 juli 2016

VAKANTIETIJD: wij wensen iedereen een fijne vakantie.vakantie

De   praktijk is nooit gesloten  doordat onze fysiotherapeuten na elkaar vrij zijn. Zo garanderen we  continuiteit in de behandeling..

Gaat je eigen therapeut met vakantie? Dan neemt een collega zolang waar.

Ga je zelf met vakantie? Maak dan alvast een afspraak voor als je terug bent, dat voorkomt wachten tot er weer plaats is.

Afspraak maken? 055 5790384/ 5430769  of info@praktijkpietersen.nl

Rianne Pietersen
Rianne Pietersen
Werkt sinds 2002 als fysiotherapeut in Apeldoorn. Heeft in mei 2008 de opleiding tot acupuncturiste met succes afgerond. Rianne is lid van het N.V.A. Binnen de fysiotherapie heeft Rianne zich gespecialiseerd in houding en balansproblemen, Dry Needling, triggerpoints en zwangerschapsgerelateerde klachten. Rianne probeert tijdens haar behandelingen iemand te leren verantwoordelijk te zijn voor zijn klacht en zelf het heft in handen te nemen om het herstel te bevorderen. Rianne heeft in oktober 2007 haar diploma fysiotherapie bij dieren behaald.

Recent posts

Door Rianne Pietersen op 11 mei 2018

Medical taping & acupunctuur: dé oplossing bij hooikoorts

Ben je één van de vier mi[...]

› Lees meer
Door Rianne Pietersen op 12 oktober 2017

Waar komt zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder vandaan?

Aan een zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder kunnen veel verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Welke oorzaken dat zijn? In onderstaand artikel lichten wij van Praktijk Piete[...]

› Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,3 op basis van 19 beoordelingen Reviews