voedings- en gewichtsconsulente

voedings- en gewichtsconsulente

Door Rianne Pietersen - op 26 augustus 2015

Wij breiden onze service nog verder uit:

Aan de Asselsestraat 76 kun je vanaf 1 september ook voor voedingsadvies bij Praktijk Pietersen terecht. Mirjam Achtereekte zal daar op de dinsdag- en donderdagmiddag werkzaam zijn als voedings- en gewichtsconsulente. Heb je vragen over voeding of wil je graag wat aan je gewicht doen bel dan voor een afspraak: 055-579 0384 of loop binnen om kennis te maken. Op de open dag van 19 september zal ze ook aanwezig zijn.

Rianne Pietersen
Rianne Pietersen
Werkt sinds 2002 als fysiotherapeut in Apeldoorn. Heeft in mei 2008 de opleiding tot acupuncturiste met succes afgerond. Rianne is lid van het N.V.A. Binnen de fysiotherapie heeft Rianne zich gespecialiseerd in houding en balansproblemen, Dry Needling, triggerpoints en zwangerschapsgerelateerde klachten. Rianne probeert tijdens haar behandelingen iemand te leren verantwoordelijk te zijn voor zijn klacht en zelf het heft in handen te nemen om het herstel te bevorderen. Rianne heeft in oktober 2007 haar diploma fysiotherapie bij dieren behaald.

Recent posts

Door Rianne Pietersen op 11 mei 2018

Medical taping & acupunctuur: dé oplossing bij hooikoorts

Ben je één van de vier mi[...]

› Lees meer
Door Rianne Pietersen op 12 oktober 2017

Waar komt zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder vandaan?

Aan een zeurende pijn in de schouder of een overbelaste schouder kunnen veel verschillende oorzaken ten grondslag liggen. Welke oorzaken dat zijn? In onderstaand artikel lichten wij van Praktijk Piete[...]

› Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 8,3 op basis van 19 beoordelingen Reviews