Referenties

Dit zeggen onze klanten over ons.

9,5
C. Knoppert- van Wieringen
28-04-2022

Door een nare nasleep van corona heeft Rianne Pietersen mij met acupunctuur behandeld. Ik voelde de volgende dag al weer meer energie in mijn lichaam terug komen. De ‘strakke riem’ om mijn borst is nu ook losser. Wat een fijne ervaring om weer energie in je lijf te voelen. Dank je wel Rianne. Chapeau

A. Weernink
04-04-2022

Bij deze wil ik m’n volle tevredenheid uitspreken over de fysiopraktijk Pietersen. De fysiotherapeuten verrichten goed werk, de fysiotherapie doet mij goed en het werkt. Als gevolg van polio in 1956 heb ik inmiddels veel lichamelijke klachten en kan ik niet zonder al vele vele jaren.

Heb inmiddels heel wat ervaring met fysiopraktijken en ik wil niet veranderen van praktijk.

Anoniem
16-03-2022

Toegankelijk en open communicatie met de patiënt.

Anoniem
14-03-2022

Justine is vriendelijk en weet wat er gedaan kon worden. Altijd bereid om mee te denken!

Anoniem
09-03-2022

In eerste contact gekomen op basis van een door mij gestuurde mail. De fysiotherapeute nam mij direct serieus en zorgde ervoor dat ik snel aan de beurt was. Helaas heeft de behandeling niet goed geholpen. Dit lag NIET aan de deskundigheid van de fysiotherapeute, maar aan mijn klacht. Fysiotherapeute heeft, nadat we geen progressie zagen, eerlijk geadviseerd dat aanvullende diagnostiek door bv neuroloog wenselijk zou zijn. In dat traject zit ik nu en zelfs nu informeerde de fysio nog hoe het gaat. Top!

 

Anoniem
08-03-2022

Goede beeldende uitleg; visueel; je onthoudt dat goed!

Anoniem
03-03-2022

Na mijn mailbericht werd ik de volgende dag gebeld en kon ik heel snel terecht. Voor mij een enorme opluchting.

Anoniem
03-03-2022

De praktijk doet er alles aan om de behandeling zo snel mogelijk te starten. Je wordt zeer serieus genomen en ze zijn altijd vriendelijk. Dikke pluim!

Anoniem
22-02-2022

Door de vakkundige behandeling (begeleiding, gerichte massage en oefeningen) door de therapeuten is mijn blessure bijna geheel verdwenen.

C. Bols
22-02-2022

Zeer prettige praktijk. Helpen je zo goed mogelijk de juiste behandeling te bieden. Kunnen ze het zelf niet vinden, zoeken ze toch net zo lang door de juiste techniek gevonden te hebben met evt. hulp van collega’s.

J. Laarberg
22-02-2022

Ik ben heel blij met de zeer deskundige up-to-date begeleiding en behandeling van Hetty en haar collegae. Ik voel me eindelijk ergens wel begrepen. Voor mij is deze fysiopraktijk een schot in de roos!

A. Geraeds
22-02-2022

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de behandeling en zeker ook over de snelheid waarmee je geholpen wordt. Elke therapeut heeft zijn eigen specialiteit en je kunt merken dat het een goed samenwerkend team is.

P. Hendriks
22-02-2022

Mijn naam is Peter Hendriks en ik heb last van rusteloze benen. Ik ben gebeld om mee te doen aan een behandeling van Krullaards Therapie. Dhr. Pietersen heeft mij begeleid en een goede uitleg gegeven over deze behandeling. Normaal slikte ik 2x per dag vrij zware medicijnen, maar sinds de behandeling van 6 weken heb ik nog maar 5 x een pil hoeven slikken. In het begin heb ik last gehad van de zooltjes, maar hierover heb ik contact gehad en inmiddels is het goed. Ook doen mijn benen geen pijn meer. Heel erg bedankt, deze therapie heeft mij prima geholpen!

J. Beerman
22-02-2022

2014 voor mij: In 2014 kwam ik in contact met Praktijk Pietersen Apeldoorn. Alexander Pietersen heeft mij in dit jaar een aantal malen behandeld voor onderrugklachten. Een paar maand geleden begon Alexander over de Krullaards perfect reset. Na de uitleg dacht ik echt: Dat kan niet, drie keer op een plaat staan en je bekken staat recht en blijft recht en je bent van je rugklachten af. Toch ben ik de uitdaging aangegaan en het resultaat is tot nu toe ongelooflijk. Je staat op de plaat, je voelt helemaal niets van de behandeling maar je staat wel recht. IK HEB GEEN PIJN MEER IN MIJN ONDERRUG!! Ik beweeg veel makkelijker en volgens Alexander is mijn slag op de golfbaan ook nog eens verder (dat heb ik overigens nog niet geprobeerd!!) Voor mij de openbaring van 2014!! Alexander en team van Praktijk Pietersen: enorm bedankt!!

I. Reinders
22-02-2022

Ik ben via mijn zoon Jeroen in aanraking gekomen met KPR dit was voor mij een nog onbekend iets. Op voorhand heb ik eind december een intake gesprek gehad met Alexander die alle tijd voor mij nam en via vragen tot de kern van mijn probleem kwam. Ik heb nu 3 behandelingen gehad op de plaat en gebruik elke dag de zolen en ik moet heel eerlijk ervaren dat het mij goed doet. Ik loop wat makkelijker en de doorbloeding in mijn linkerbeen is hierdoor beter geworden. Ik kan Alexander van harte aanbeveling, het is bijzonder vriendelijk ,rustig en zeer ervaren man.

H. Poldermans
22-02-2022

In december heb ik de KPR behandeling bij Praktijk Pietersen ondergaan. Mijn pijnklachten aan nek, schouders en rechter schouderblad, en daaruit voortvloeiend vaak hoofdpijn, zijn daarmee een heel stuk verbeterd! Deze winter totaal geen last gehad van pijn, maar juist een lekker ‘los’ gevoel in de hele rug. Het dragen van de zooltjes is geen enkel probleem, je merkt het niet eens. Ook mijn echtgenoot, die last had van pijn in de rug en tintelingen in zijn been als gevolg van een hernia, is helemaal van zijn klachten af. Hij loopt weer hard zonder een centje pijn. Hij heeft voor het hardlopen een set zooltjes in zijn loopschoenen gekregen en daarnaast een extra setje zolen gekocht voor in de gewone schoenen.Je kunt eerst een afspraak maken voor een intakegesprek, dan worden al je vragen beantwoordt en weet je waar je aan begint. De behandeling zelf is kort en totaal niet belastend. Kortom, wij zijn heel tevreden en raden deze behandeling ten zeerste aan wanneer je klachten van het bewegingsapparaat ervaart.

D. Mackaay
22-02-2022

Door mijn fysieke baan als schilder en timmerman is mijn lichaam soms onderhevig aan zware tilmomenten en/of rare (draai)bewegingen. In de regel ben ik er erg alert op verantwoord bewegen. Het is me tot nu toe echter meerdere keren overkomen (1x per 1 á 2 jaar)dat het toch onverwachts ‘in mijn rug schoot’, en dan meestal met een simpele beweging zoals een sok aantrekken o.i.d..

Acute ondragelijke heftige pijn in de onderrug is het gevolg. Je zit compleet op slot en elke beweging voelt als een messteek in de rug. Pijnstillers en blijven bewegen is de enige verlichting waardoor langzaam aan (dagen tot 1 á 2 weken) verbetering optreedt.

Enkele weken geleden was het weer zo ver. Au en op non actief. Zoiets is voor niemand prettig. Maar als zelfstandig ondernemer wilde ik zo snel mogelijk weer aan het werk; een financieel vangnet laat lang op zich wachten en dus is direct actie gewenst. Ik meldde mij Praktijk Pietersen voor de Krullaards Perfect Reset. Ik had het e.e.a. gelezen over de therapie en was zeer benieuwd.

Voor de eerste behandeling liep ik stapje voor stapje (nog geen 500 meter), de pijn verbijtend naar Praktijk Pietersen. Na de hele intake, metingen en behandeling, liep ik daarna zeer verbaast redelijk soepel naar huis. ECHT, na de eerste behandeling waren de ondraaglijke messteken in de rug verdwenen. Uiteraard bleef ik alert, je verwacht immers snel weer een verkramping/messteek.

Het tegendeel bleek waar. Door het krampachtige bewegen moest de stijfheid weliswaar nog uit mijn lijf maar de pijnstillers konden overboord en na een paar dagen was ik weer volledig aan het werk. Nadien nog 2 keer voor een behandeling geweest en klaar is Kees. De tijd zal leren hoe mijn rug zich houdt maar deze lichaamsvriendelijk behandelmethode kan ik aanbevelen.

G. van Tent
22-02-2022

Ben erg tevreden over de praktijk. Zeer deskundige therapeuten die ook nog eens erg begaan zijn met de patiënt. Ik heb al jaren profijt van de behandelingen op zowel het gebied van fysiotherapie als accupunctuur.

Ga zo door!

S. Claessen
22-02-2022

Migraine is beslist meer dan hoofdpijn! Het begint (in mijn geval altijd) met een de zg aura: door elkaar heen krioelende lichtflitsen over de helft van je gezichtsvermogen. Een half uur daarna barst de heftige hoofdpijn los, alsof de uitlaat van een snelkookpan een klein stukje wordt opengedraaid. Vaak ook met een misselijkheidsgevoel erbij en een belofte van 4 dagen bonkende hoofdpijn. Het is al begonnen vlak na mijn pubertijd, dat is 40 jaar geleden en is eigenlijk sindsdien alleen maar erger geworden.

Wát ik al niet geprobeerd heb om er af te komen: Verschillende natuur therapieën van manuele therapie tot aan EFT. Verder verschillende soorten medicatie, van pijnbestrijding, bèta blokkers tot anti epileptische medicatie via de neuroloog….niks hielp echt. Het laatste was een jaar lang naar Duitsland reizen voor behandelingen door een heilpraktiker. Toen ik na dat jaar klaar was, 4500 Euro armer, begon het gewoon weer opnieuw. Elke week weer een aanval van 4 dagen. Soms tuimelde de ene aanval over de andere heen…..geen kwaliteit van leven. Maar ik was zóó klaar met alle probeersels.

Ergens was ik eens iets tegen gekomen van de methode van Dr. Vink en het bleef toch achter in mijn hoofd hangen. Dus vooruit….nog één keer de portemonnee op de kop, want wat heb je aan geld al je er nauwelijks van kan genieten? Mijn echtgenoot stond er ook achter, want die zag mij weer lijden.

Ik ben nu ruim 3 maanden bezig met het dieet en heb 4 accupunctuur behandelingen volgens de methode Dr. Vink gehad. In die 3 maanden heb ik niet één keer per week een migraine aanval gehad, maar één keer per maand! En de laatste aanval duurde niet de gebruikelijke 3 dagen, maar 1 dag !!! Wat een weelde!! Dhr. Pietersen zegt met volle overtuiging dat die laatste aanval ook weg zal gaan…….hemel op aarde dus!

Verder bemerkte ik vanaf de eerste dag dat ik het dieet volgde dat ik over meer dagelijkse energie beschikte; en wie wil dat nou niet? Ook merkte ik dat mijn altijd moeilijke stoelgang verbeterde en dat zonder hulpmiddelen; pure winst.

Ik ben blij dat ik de moed heb gevonden om nog één keer een therapie te proberen. En een bekend spreekwoord is : Lest best.

L. v/d Werf
22-02-2022

Vooral veel Lof voor jullie en met name voor : Alexander , de KPR behandeling is fantastisch , scheefstand van 4 mm en een piriformis loge syndroom maakten dat fijn bewegen , lange tijd niet van toepassing was. Een boswandelingetje met de hond was een ware uitdaging en dat terwijl ik jaren in” de zorg” ,op een dag heel wat passen nam, acht uur lang. Daarnaast , al bijna 30 jaar een eigen bedrijf ,samen met mijn man (Ron van der Werf) en dus vaak schilderijen en beelden tillen. Ik ben heel gelukkig met de dry-needling therapie die volgt op de Krullaards therapie, het is wel pijnlijk , maar door de grote vakkundigheid waarmee Alexander zijn vak beoefent, uiteindelijk een zegen. Herstel van een” piriformis” die erg pijnlijk is na een val (ruim een jaar geleden) zal niet van de ene op andere dag in de ontspanning gaan, toch is er duidelijk vooruitgang . Chapeau  chapeau voor jullie praktijk  en prettige, gezellige, informatieve omgang.

H. Osinga
22-02-2022

We zijn nu ruim 4 maanden verder na de 1e behandeling met de KPR methode. Na jarenlange pijn in de rug (onder. midden en boven) en verschillende operatie’s heb ik nu al maanden veel minder pijn. De Intake gaf al aan dat de pijn niet helemaal weg kon gaan, operatie etc. hadden al teveel litteken weefsel gemaakt maar de midden en boven rug is zo goed als pijnvrij. Het lopen is vele malen makkelijker en eigenlijk is de kwaliteit van mijn leven verbeterd. Dus wat wil een mens nog meer !! Elke dag blijven oefenen is geen probleem en zooltjes dragen is nu gewoonte geworden.

D. Reijmer
22-02-2022

Mijn ervaring:  Door mijn nek (hernia) klachten was ik erg vermoeid en had veel last van zenuwpijn, hoofdpijn en duizelingen.Na onderzoek door Rianne bleek dat mijn bekken scheef stond en dit zou ook deels de klachten kunnen veroorzaken. Dit is na de 1e behandeling op de trilplaat al enorm verbeterd. Het is vreemd dat een sessie op een trilplaat van ong. 15 seconden dit met je lichaam kan doen.  Nu na de behandeling gaat het steeds een beetje beter. Ik heb veel minder pijn en ben niet meer zo moe. Ik kan weer “normaal”functioneren. Heel erg fijn!

Anoniem
15-02-2022

Warm, hartelijk, oprechtheid, duidelijkheid. Bedankt Hetty!

Anoniem
08-02-2022

Rianne ging heel professioneel en tegelijk heel toegankelijk en soms met wat humor met mijn klacht om. Dat was prettig!

Anoniem
28-01-2022

Iris is zeer deskundig, goedlachs en resultaat gericht, maar bovenal een echte professional. Ze weet waar ze het over heeft.

Anoniem
24-01-2022

Jelte is een professionele en adequate fysiotherapeut met gevoel voor humor.

Anoniem
19-01-2022

Goede begeleiding en een fijne begeleidingsapp!

Anoniem
17-01-2022

De aandacht voor de patiënt en mens is aangenaam.

Anoniem
06-12-2021

Na een jaar met rugklachten te hebben gelopen ben ik nu pijnvrij. Al bij de eerste behandeling had ik baat. Er werd goed naar mij geluisterd en ik kreeg goed advies. De combinatie van oefeningen en behandeling hebben ervoor gezorgd dat ik geen klachten meer heb. Ik ben dan ook erg blij met deze fysiotherapeut en kan hem/haar bij iedereen aanraden.

Mevrouw M.
01-12-2021

Ik was benieuwd wat deze methode mij zou kunnen brengen nadat ik al lange tijd bezig was van mijn klachten af te komen. En dat is bewezen. Een enorm verschil voor en na de behandeling. De pijn is ruim verminderd, de zooltjes blijven dit ondersteunen en zijn goed te dragen in vele schoenen. Ik zou een ander deze behandeling zeker aanraden.

R. Klaassen
01-12-2021

Bijna een jaar geleden ben ik behandeld  door middel van de KPR methode, waar ik tot op de dag van vandaag de positieve vruchten van pluk.

Meer dan 30 jaar heb ik met rugklachten rondgelopen en behandelingen ondergaan bij een ortho-manueel specialist, die mij altijd voor bepaalde tijd van de klachten af kon helpen. De laatste jaren stond ik binnen de kortste keren weer scheef en dus besloot ik vorig jaar de KPR methode te proberen.

Al een jaar lang heb ik geen noemenswaardige pijn meer in mijn heupen, mijn schaambeen, mijn onderrug, tussen mijn schouderbladen en mijn nek.Ook hoofdpijn heb ik nog slechts sporadisch.

Ik ben heel erg tevreden over het resultaat en de behandeling in Apeldoorn door de fysiotherapeut.

M. Oelen
01-12-2021

Ik ben jullie erg dankbaar voor mijn K P R behandeling en blij met mijn krullaards zooltjes. Heb 3 behandelingen gehad, wat ik jaren eerder had moeten weten .Ik voel mij als herboren . Ik ben namelijk 80 A 100% afgekeurd op mijn rugklachten .Heb geen kraakbeen tussen mijn ruggenwervels, waardoor mijn rug vastgroeit.Maar dankzij K P R behandeling kan ik weer normaal leven. Hiernaast had ik ook een Whiplash en hersenletsel, waardoor ik vreselijke hoofdpijn en nek klachten had . Ook dat is nu verleden tijd .

Dus mensen aarzel niet probeer het  en onthoud 1 ding:  geld maakt niet gelukkig,  GEZOND ZIJN WEL .

Marja
01-12-2021

Zondagochtend, lezend op de bank. Plotseling hoor ik ‘krak’ in mijn nek. Ik voel alle spieren aan de rechterkant opzwellen en verstijven.

OH JEE! Een paar jaar geleden heb ik een nekhernia gehad, héél pijnlijk. Ben ik een half jaar zoet mee geweest. Maar toen kende ik de Pietersens nog niet. We moeten vanmiddag nog wel even naar Zeeland. Wat te doen? Gelukkig heb ik een spuitbus Sensi Flex Spray van Alexander gehad vorig jaar. Dat goedje is een 100% natuurproduct van Chinese kruiden. En die Chinezen hebben er wel kijk op natuurlijk. Afijn, ik spuit het hele handeltje onder en vervolgens stink ik een uur in de wind. 2 Paracetamol erachteraan, tanden op elkaar en gaan.

Maandagochtend om 8.00u toch maar even Apeldoorn gebeld.Dezelfde middag kon ik nog terecht bij Alexander. In 2015 ben ik al best vaak in de praktijk geweest. Toch zuchtte hij niet toen hij me zag. Integendeel, betrokken en professioneel stelt hij de juiste vragen en deed de juiste testjes om een diagnose te kunnen stellen. Wantrouwend piepte ik nog: het is toch niet weer die hernia! Maar hij stelde me direct gerust, als het dat was geweest had ik wel anders gepiept!Een houdgreep, wat gekraak en twee dry needles verder kon ik weer gaan. Volgende week terugkomen, maar alleen als het nog nodig was. Hij dacht van niet….

Beste Rianne, ik heb het nu over Alexander, maar ook jij, Cindy en alle andere collega’s staan altijd direct klaar om te helpen. Alles wordt uitgelegd en nog eens uitgelegd, en nog eens als dat nodig is. Er wordt meegedacht over oplossingen, oefeningen en alternatieven. Ook verzekeringsperikelen behandelen jullie zonder een centje pijn. Vrolijk, positief en gezellig kletsend, en ondertussen zorgen jullie dat je patiënten met opgeheven hoofd, losse handjes, zonder lange tenen en mét een opgeprikt humeur de deur weer uitlopen.

Ik zeg: chapeau en bedankt!