Maatschap Praktijk Pietersen bestaat sinds 2013 uit Alexander en Rianne Pietersen, vader en dochter. Voor die tijd bestond de maatschap uit vier personen en had ook een andere naam. Twee mensen moesten wegens hun gezondheid afhaken zo bleven Alexander en Rianne over.

Heel bewust hebben ze in de nieuwe naam van de maatschap hun achternaam verwerkt omdat één van de twee lokaties van de praktijk moest verhuizen en de ervaring leert dat nogal wat mensen zo’n verhuisbericht missen. Nu zijn ze ook op hun naam te vinden dachten ze. In middels weten ze dat het inderdaad een juiste keus is geweest.

Alexander werkt sinds 1978 als fysiotherapeut in Apeldoorn. Zijn ideaal is altijd geweest om mensen zo veel mogelijk klachtenvrij te krijgen. Doordat hij dat met alléén een fysiotherapiediploma niet altijd voor elkaar kreeg heeft hij ook  de opleiding manuele therapie en acupunctuur met goed gevolg gedaan. Hij gebruikt in zijn behandelingen al deze mogelijkheden, met zeer goede resultaten.

Rianne werkt sinds 2002 in Apeldoorn als fysiotherapeute. Aanvankelijk was het niet haar bedoeling bij haar vader in de praktijk te gaan werken, maar het is eigenlijk vanzelf toch zo gelopen, naar ieders tevredenheid overigens. Rianne heeft ook haar diploma acupunctuur gehaald en is ook dierenfysiotherapeut.  Gezien het feit dat tegenwoordig een fysiotherapiepraktijk meer een bedrijf is dan het ooit geweest is heeft Rianne vorig jaar een management opleiding gedaan. Voor meer informatie kijk op Rianne.

Nieuwe therapie: In oktober 2014 zijn Alexander en Rianne gestart met een geheel nieuwe therapie de Krullaards Perfect Reset in het kort KPR  Apeldoorn genoemd. Zij zijn de zeventiende praktijk in Nederland die deze therapie mag en kan geven. Uiteraard hebben zowel Alexander als Rianne hier scholing voor gevolgd. KPR Apeldoorn is onderdeel van een groter geheel: KPR Nederland.