Onze missie

Praktijk Pietersen is een moderne, laagdrempelige en breed georiënteerde praktijk. Wij leveren hoogwaardige zorg op het gebied van fysiotherapie en acupunctuur. Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons. Dit doen we door naar je verhaal te luisteren en samen je hulpvraag te beantwoorden. Onze therapeuten adviseren, coachen, begeleiden en behandelen. Zij doen dit door nauw met elkaar samen te werken maar ook door de mogelijkheden buiten de praktijk te bekijken om tot een optimaal resultaat te komen op korte en lange termijn.

Onze visie

Onze therapeuten zijn specialisten van het houdings- en bewegingsapparaat. De kennis die zij hebben houden zij up-to-date door regelmatig scholingen te bezoeken en de meest recente ontwikkelingen in de wetenschap te volgen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze behandelingen blijven garanderen. Het team van fysiotherapeuten en acupuncturisten wisselen kennis en kunde uit en zo nodig kunnen de therapeuten elkaar bijstaan in een behandeltraject of een second opinion. Zodat u snel, doelmatig en resultaatgericht behandeld wordt.

Het vakgebied van de fysiotherapeut is onderhevig aan verandering. Waar vroeger nog veel sprake was van passieve therapie (lees: massage, warmtetherapie etc.) is er nu veel meer sprake van actieve therapie. Dit betekent dat u naast de therapeutische behandeling ook oefeningen en/of opdrachten mee naar huis krijgt. Daarnaast investeren ook veel tijd aan voorlichting, zodat je de kennis hebt om ook zelf aan de slag te gaan met je klachten. Dit betekent dat we een actieve inzet van je verwachten en je eigen verantwoordelijkheid stimuleren.

Samen met onze kennis en enthousiasme en jou actieve inzet streven wij naar oplossingen voor lange termijn. Het belangrijkste voor Praktijk Pietersen is dat je je thuis voelt in onze praktijk.