Wij geven graag antwoord

Veelgestelde vragen

Hieronder geven we antwoord op de veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag. 

Een behandeltraject ziet er als volgt uit:

  1. Een intake -> als we je kunnen behandelen volgen:
  2. Een (of meer) behandelingen
  3. Een eindevaluatie

Ja, dit kan. We hebben daarvoor wel toestemming van een huisarts of specialist nodig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract.

Wij verzoeken je om bij de intake een legitimatiebewijs (ID, paspoort of rijbewijs) en een eventuele verwijzing van de huisarts of specialist mee te nemen. Verder vinden mensen het prettig om op hun eigen handdoek te liggen.

Wij zijn rechtstreeks te benaderen voor een afspraak. Hier heb je geen verwijzing van een arts of specialist voor nodig. In sommige gevallen is dit wel nodig, maar dat zullen we je dan bij het maken van de afspraak vertellen.

Ja, wij zijn op meerdere avonden in de week geopend. Kijk voor de actuele openingstijden bij onze vestiging Dubbelbeek of onze vestiging Asselsestraat.

Bij de eerste afspraak krijg je een screening, intake, onderzoek en behandeling in 1x. Bij de vervolgafspraken zal dit alleen een behandeling zijn. Kijk voor de actuele prijzen in onze tarievenlijst.

Om een afspraak te maken kan je rechtstreek naar ons bellen met 055-5790384. Je kan ook het contactformulier van deze site invullen of een Whatsapp naar 055-5790384 sturen, dan bellen wij jou voor een afspraak.

Je kunt jouw afspraak 24 uur van te voren kosteloos afzeggen of verplaatsen. Als het binnen de 24 uur is, zullen wij kosten in rekening brengen.

Kijk in je aanvullende pakket hoeveel behandelingen fysiotherapie jouw verzekering vergoed. Als je niet aanvullend verzekerd bent, moet je de behandelingen zelf betalen.

Referenties

Dit zeggen onze klanten over ons.

9,5
Anoniem
28-01-2022

Iris is zeer deskundig, goedlachs en resultaat gericht, maar bovenal een echte professional. Ze weet waar ze het over heeft.

G. van Tent
22-02-2022

Ben erg tevreden over de praktijk. Zeer deskundige therapeuten die ook nog eens erg begaan zijn met de patiënt. Ik heb al jaren profijt van de behandelingen op zowel het gebied van fysiotherapie als accupunctuur.

Ga zo door!