Wij geven graag antwoord

Veelgestelde vragen

Hieronder geven we antwoord op de veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag. 

Ja, dit kan. We hebben daarvoor wel toestemming van een huisarts of specialist nodig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract.

Wij verzoeken je om bij de intake een legitimatiebewijs (ID, paspoort of rijbewijs) en een eventuele verwijzing van de huisarts of specialist mee te nemen. Verder vinden mensen het prettig om op hun eigen handdoek te liggen.

Wij zijn rechtstreeks te benaderen voor een afspraak. Hier heb je geen verwijzing van een arts of specialist voor nodig. In sommige gevallen is dit wel nodig, maar dat zullen we je dan bij het maken van de afspraak vertellen.

Ja, wij zijn op meerdere avonden in de week geopend. Kijk voor de actuele openingstijden bij onze vestiging Dubbelbeek of onze vestiging Asselsestraat.

Bij de eerste afspraak krijg je een screening, intake, onderzoek en behandeling in 1x. Bij de vervolgafspraken zal dit alleen een behandeling zijn. Kijk voor de actuele prijzen in onze tarievenlijst.

Om een afspraak te maken kan je rechtstreek naar ons bellen met 055-5790384. Je kan ook het contactformulier van deze site invullen of een Whatsapp naar 055-5790384 sturen, dan bellen wij jou voor een afspraak.

Je kunt jouw afspraak 24 uur van te voren kosteloos afzeggen of verplaatsen. Als het binnen de 24 uur is, zullen wij kosten in rekening brengen.

Kijk in je aanvullende pakket hoeveel behandelingen fysiotherapie jouw verzekering vergoed. Als je niet aanvullend verzekerd bent, moet je de behandelingen zelf betalen.

Referenties

Dit zeggen onze klanten over ons.

9,5
D. Reijmer
22-02-2022

Mijn ervaring:  Door mijn nek (hernia) klachten was ik erg vermoeid en had veel last van zenuwpijn, hoofdpijn en duizelingen.Na onderzoek door Rianne bleek dat mijn bekken scheef stond en dit zou ook deels de klachten kunnen veroorzaken. Dit is na de 1e behandeling op de trilplaat al enorm verbeterd. Het is vreemd dat een sessie op een trilplaat van ong. 15 seconden dit met je lichaam kan doen.  Nu na de behandeling gaat het steeds een beetje beter. Ik heb veel minder pijn en ben niet meer zo moe. Ik kan weer “normaal”functioneren. Heel erg fijn!

D. Mackaay
22-02-2022

Door mijn fysieke baan als schilder en timmerman is mijn lichaam soms onderhevig aan zware tilmomenten en/of rare (draai)bewegingen. In de regel ben ik er erg alert op verantwoord bewegen. Het is me tot nu toe echter meerdere keren overkomen (1x per 1 á 2 jaar)dat het toch onverwachts ‘in mijn rug schoot’, en dan meestal met een simpele beweging zoals een sok aantrekken o.i.d..

Acute ondragelijke heftige pijn in de onderrug is het gevolg. Je zit compleet op slot en elke beweging voelt als een messteek in de rug. Pijnstillers en blijven bewegen is de enige verlichting waardoor langzaam aan (dagen tot 1 á 2 weken) verbetering optreedt.

Enkele weken geleden was het weer zo ver. Au en op non actief. Zoiets is voor niemand prettig. Maar als zelfstandig ondernemer wilde ik zo snel mogelijk weer aan het werk; een financieel vangnet laat lang op zich wachten en dus is direct actie gewenst. Ik meldde mij Praktijk Pietersen voor de Krullaards Perfect Reset. Ik had het e.e.a. gelezen over de therapie en was zeer benieuwd.

Voor de eerste behandeling liep ik stapje voor stapje (nog geen 500 meter), de pijn verbijtend naar Praktijk Pietersen. Na de hele intake, metingen en behandeling, liep ik daarna zeer verbaast redelijk soepel naar huis. ECHT, na de eerste behandeling waren de ondraaglijke messteken in de rug verdwenen. Uiteraard bleef ik alert, je verwacht immers snel weer een verkramping/messteek.

Het tegendeel bleek waar. Door het krampachtige bewegen moest de stijfheid weliswaar nog uit mijn lijf maar de pijnstillers konden overboord en na een paar dagen was ik weer volledig aan het werk. Nadien nog 2 keer voor een behandeling geweest en klaar is Kees. De tijd zal leren hoe mijn rug zich houdt maar deze lichaamsvriendelijk behandelmethode kan ik aanbevelen.