Wij geven graag antwoord

Veelgestelde vragen

Hieronder geven we antwoord op de veelgestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag. 

Een behandeltraject ziet er als volgt uit:

  1. Een intake -> als we je kunnen behandelen volgen:
  2. Een (of meer) behandelingen
  3. Een eindevaluatie

Ja, dit kan. We hebben daarvoor wel toestemming van een huisarts of specialist nodig. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract.

Wij verzoeken je om bij de intake een legitimatiebewijs (ID, paspoort of rijbewijs) en een eventuele verwijzing van de huisarts of specialist mee te nemen. Verder vinden mensen het prettig om op hun eigen handdoek te liggen.

Wij zijn rechtstreeks te benaderen voor een afspraak. Hier heb je geen verwijzing van een arts of specialist voor nodig. In sommige gevallen is dit wel nodig, maar dat zullen we je dan bij het maken van de afspraak vertellen.

Ja, wij zijn op meerdere avonden in de week geopend. Kijk voor de actuele openingstijden bij onze vestiging Dubbelbeek of onze vestiging Asselsestraat.

Bij de eerste afspraak krijg je een screening, intake, onderzoek en behandeling in 1x. Bij de vervolgafspraken zal dit alleen een behandeling zijn. Kijk voor de actuele prijzen in onze tarievenlijst.

Om een afspraak te maken kan je rechtstreek naar ons bellen met 055-5790384. Je kan ook het contactformulier van deze site invullen of een Whatsapp naar 055-5790384 sturen, dan bellen wij jou voor een afspraak.

Je kunt jouw afspraak 24 uur van te voren kosteloos afzeggen of verplaatsen. Als het binnen de 24 uur is, zullen wij kosten in rekening brengen.

Kijk in je aanvullende pakket hoeveel behandelingen fysiotherapie jouw verzekering vergoed. Als je niet aanvullend verzekerd bent, moet je de behandelingen zelf betalen.

Referenties

Dit zeggen onze klanten over ons.

9,5
L. v/d Werf
22-02-2022

Vooral veel Lof voor jullie en met name voor : Alexander , de KPR behandeling is fantastisch , scheefstand van 4 mm en een piriformis loge syndroom maakten dat fijn bewegen , lange tijd niet van toepassing was. Een boswandelingetje met de hond was een ware uitdaging en dat terwijl ik jaren in” de zorg” ,op een dag heel wat passen nam, acht uur lang. Daarnaast , al bijna 30 jaar een eigen bedrijf ,samen met mijn man (Ron van der Werf) en dus vaak schilderijen en beelden tillen. Ik ben heel gelukkig met de dry-needling therapie die volgt op de Krullaards therapie, het is wel pijnlijk , maar door de grote vakkundigheid waarmee Alexander zijn vak beoefent, uiteindelijk een zegen. Herstel van een” piriformis” die erg pijnlijk is na een val (ruim een jaar geleden) zal niet van de ene op andere dag in de ontspanning gaan, toch is er duidelijk vooruitgang . Chapeau  chapeau voor jullie praktijk  en prettige, gezellige, informatieve omgang.

Anoniem
22-02-2022

Door de vakkundige behandeling (begeleiding, gerichte massage en oefeningen) door de therapeuten is mijn blessure bijna geheel verdwenen.