Voldoende bewegen is natuurlijk erg belangrijk, maar dit gaat niet altijd vanzelf, gelukkig kan jouw fysiotherapeut je hierbij helpen.
Samen met jouw fysiotherapeut kun je het bewegen weer verbeteren!

Denk bijvoorbeeld aan een revalidatietraject na bijvoorbeeld een operatie, maar ook bij blessures of een verlaagde algehele belastbaarheid (door bijv. ziekte).

Diverse mogelijkheden

Jouw fysiotherapeut bepaalt, samen met jou, op welke manier jullie het bewegen weer kunnen gaan verbeteren. Dit kan al beginnen in de thuissituatie, wanneer je bijvoorbeeld na een operatie niet in staat bent om naar de praktijk te komen, maar kan ook op sportniveau binnen de sportschool SmartFit of TopFit zijn.

Door onze samenwerkingen met beide sportscholen hebben wij uitgebreide mogelijkheden om met iedereen, van jong tot oud, te werken aan een juiste manier van bewegen. Dit kan zowel zijn op revalidatie- als op sportniveau! Geheel afhankelijk van jouw hulpvraag en situatie.

Binnen SmartFit is het mogelijk om te beginnen met een traject met de fysiotherapeut, uiteraard is het ook mogelijk om vanuit de fysiotherapie door te stromen naar zelfstandig trainen op abonnementbasis of eventueel het trainen met een personal trainer.