Fysiotherapie

Wanneer naar de fysiotherapeut in Apeldoorn?

Voor alle klachten van spieren en gewrichten kun je bij onze fysiotherapie praktijk in Apeldoorn terecht. Door gericht onderzoek tijdens de intake krijgt de fysiotherapeut een duidelijk beeld van jouw klachten. Zo krijg je de juiste vorm van fysiotherapie. Wij hebben veel specialisaties zodat er voor bijna iedere klacht een specifieke behandeling is. Meer informatie over de mogelijkheden van fysio in Apeldoorn? Bekijk onze pagina specialisaties.

Tijdens de intake bekijkt de fysiotherapeut ook hoeveel behandelingen je ongeveer nodig zult hebben en hoe die behandelingen eruit zullen gaan zien. De meeste behandelingen bestaan uit oefentherapie, indien nodig aangevuld met massage.

Heb ik een verwijzing nodig?

Nee, een verwijzing van een huisarts of specialist is niet meer nodig, maar het mag natuurlijk nog wel. Je kunt dus rechtstreeks bij ons een afspraak maken voor fysiotherapie in Apeldoorn. Mensen onder de 18 jaar hebben wel een verwijzing nodig. En ook wanneer wij bij jou aan huis moeten komen behandelen, omdat je niet in staat bent om naar onze praktijk te komen, is een verwijzing noodzakelijk.

Wordt fysiotherapie in Apeldoorn vergoed?

Fysiotherapie in onze praktijk in Apeldoorn wordt vergoed vanuit jouw aanvullende verzekering. Dit is per verzekering verschillend. Wij raden dan ook aan om bij je zorgverzekeraar na te vragen op hoeveel vergoeding je per jaar recht hebt.

Onze fysio praktijk in Apeldoorn heeft met bijna alle zorgverzekeraars een contract. In het enkele geval dat we dat met jouw verzekeraar niet hebben of indien je niet aanvullend verzekerd bent, krijg je van ons een nota. Wil je meer informatie? Kijk dan eens op http://zorgvergoeding.com/news.php. En kijk voor ons praktijktarieven op de tarievenlijst.

MAAK EEN AFSPRAAK OP 055 5790384   VANDAAG BELLEN: UITERLIJK BINNEN 48 UUR EEN AFSPRAAK!

Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 17 beoordelingen Reviews