Hoe verloopt een Krullaards Perfect Reset-behandeling?

Voorafgaand aan de Krullaards Perfect Reset (KPR) behandeling controleert de therapeut of er sprake is van scheefstand van het bekken. Het is gebleken dat dit in meer dan 90% van de gevallen een feit is. Ook worden er enkele metingen verricht, ten aanzien van nekbeweeglijkheid, de spierzenuwfunctie en de belastbaarheid van armen en benen.

Hierna nodigt de therapeut je uit om gewoon op kousenvoeten op de Krullaards Perfect Reset® plate te gaan staan. Na enkele drukmetingen en bewegingen met de benen op de plate, is dit onderdeel van de behandeling na 30 seconden ten einde. Je bekken staat weer recht. De oorspronkelijke pijn kan in veel gevallen vrijwel onmiddellijk verdwenen zijn.

De therapeut herhaalt vervolgens de metingen die voorafgaand aan de behandeling plaatsvonden en laat je de resultaten zien. Hierna krijg je nog zolen voor in je schoen en oefeningen mee om je lijf te trainen in de nieuwe houding.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Om het bekken duurzaam recht te houden, is doorgaans een behandeltraject van drie consulten noodzakelijk. Na de eerste behandeling ontvang je de Krullaards Perfect Reset insole trainers die je in de schoenen draagt. Deze helpen de rechte bekkenstand vast te houden.

Kijk voor meer informatie op www.krullaardsperfectreset.nl. Daar zie je ook welke BN’ers je voorgingen met de KPR behandeling!