Hoe verloopt een Krullaards Perfect Reset-behandeling?

Tijdens elk consult wordt je behandeld op de Krullaards Perfect Reset plate. Voorafgegaan en gevolgd door diverse metingen, indien nodig in combinatie met fysiotherapie. Tijdens uw eerste behandeling ontvang je de speciale KPR trainers (zooltjes), die je in je schoenen draagt. Deze helpen om het effect van de therapie ook op lange termijn vast te houden. Ze zorgen voor een onbewuste training en ondersteuning van het bereikte resultaat (een neutrale bekkenstand). 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De KPR therapie bestaat uit minimaal drie behandelingen die nodig zijn om het effect van de therapie te behouden en de stand van het bekken en de wervelkolom duurzaam te stabiliseren. De behandelingen vinden plaats met een tussentijd van twee à drie weken. 

Om het bekken duurzaam recht te houden, is doorgaans een behandeltraject van drie consulten noodzakelijk. Na de eerste behandeling ontvang je de Krullaards Perfect Reset insole trainers die je in de schoenen draagt. Deze helpen de rechte bekkenstand vast te houden.

Kijk voor meer informatie op www.krullaardsperfectreset.nl. Daar zie je ook welke BN’ers je voorgingen met de KPR behandeling!

Vergoeding door uw zorgverzekeraar 

De fysiotherapeut start het traject met een intake. Tijdens deze intake wordt bepaald of een behandeling fysiotherapie uw klachten kan reduceren en wordt ook duidelijk of de Krullaards Perfect Reset methode een ondersteuning zou kunnen zijn in de behandeling van uw klachten. De behandeling wordt in Apeldoorn gegeven door een bekkenfysiotherapeut.
De intake, het onderzoek, de uitleg en de eventuele bekkenfysiotherapeutische behandeling na de intake declareren wij bij uw zorgverzekeraar, indien u als patiënt hiervoor voldoende aanvullend verzekerd bent.
Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie, bedragen de kosten van de intake €46,45,-.

Als u na de intake besluit om het behandeltraject aan te gaan, zijn de kosten als volgt:

De Krullaards Perfect Reset behandeling wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij brengen hiervoor €70,- per behandeling in rekening welke u niet kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. Daarnaast wordt er ook een bekkenfysiotherapeutische behandeling gegeven. Deze kan bestaan uit oefeningen, adviezen, massage en/of dryneedling. De kosten daarvan worden bij u of uw zorgverzekeraar gedeclareerd als behandeling (zitting) bekkenfysiotherapie. 

Kosten vervolgbehandeling 

In veel gevallen hebben onze klanten heel veel baat bij de therapie. Echter, na verloop van tijd is een vervolgbehandeling nodig.
In dit geval volstaat soms 1 behandeling en is een serie van 3 behandelingen niet nodig.
De kosten van een vervolgbehandeling worden per behandeling afgerekend en bedraagt minimaal € 70,- vrijgesteld van BTW. + een zitting (behandeling) bekkenfysiotherapie.

Kijk ook op www.kpr.nl voor meer informatie.