Heb je last van hooikoorts of andere allergieën? Dan is het begin van het jaar, dus voordat de hooikoorts klachten ontstaan, de tijd om acupunctuur te proberen. Acupunctuur is een zeer werkzame, natuurlijke geneeswijze bij hooikoorts en allergieën.

Een allergie ontstaat door een te heftige reactie van ons afweersysteem. Hooikoorts is een vorm van allergie. Ons afweersysteem reageert dan te heftig op pollen en/of andere stoffen in de lucht. Meestal krijgt iemand met hooikoorts een geneesmiddel van de (huis)arts dat deze heftige reactie onderdrukt.

Wat houdt een behandeling in?

Met een acupunctuur behandeling tegen hooikoorts herstellen we de normale afweerreactie op een natuurlijke manier. Zo wordt de heftige reactie van het afweersysteem niet onderdrukt, maar verminderd, en zal iemand op den duur minder allergisch worden. Bij een aantal mensen verdwijnen de klachten zelfs geheel!

Acupunctuur is een behandeling tegen hooikoorts die geen negatieve bijwerkingen heeft. Wij adviseren mensen met hooikoortsklachten en andere allergieën om al een aantal behandelingen te doen in januari. Op deze manier bouwen we het afweersysteem al wat op, voordat de echte hooikoortstijd begint en zal de allergische reactie dan minder zijn.

Meer weten wat acupunctuur tegen hooikoorts in jouw geval kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.