Vragen? Meer informatie?

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over een specifieke behandeling? Heb je een vraag voor een van onze fysiotherapeuten? Of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier, telefonisch of per e-mail.

Wil je een afspraak annuleren? Om miscommunicatie te voorkomen, verzoeken wij je dit niet via e-mail te doen.





    Referenties

    Dit zeggen onze klanten over ons.

    9,5
    L. v/d Werf
    22-02-2022

    Vooral veel Lof voor jullie en met name voor : Alexander , de KPR behandeling is fantastisch , scheefstand van 4 mm en een piriformis loge syndroom maakten dat fijn bewegen , lange tijd niet van toepassing was. Een boswandelingetje met de hond was een ware uitdaging en dat terwijl ik jaren in” de zorg” ,op een dag heel wat passen nam, acht uur lang. Daarnaast , al bijna 30 jaar een eigen bedrijf ,samen met mijn man (Ron van der Werf) en dus vaak schilderijen en beelden tillen. Ik ben heel gelukkig met de dry-needling therapie die volgt op de Krullaards therapie, het is wel pijnlijk , maar door de grote vakkundigheid waarmee Alexander zijn vak beoefent, uiteindelijk een zegen. Herstel van een” piriformis” die erg pijnlijk is na een val (ruim een jaar geleden) zal niet van de ene op andere dag in de ontspanning gaan, toch is er duidelijk vooruitgang . Chapeau  chapeau voor jullie praktijk  en prettige, gezellige, informatieve omgang.

    D. Reijmer
    22-02-2022

    Mijn ervaring:  Door mijn nek (hernia) klachten was ik erg vermoeid en had veel last van zenuwpijn, hoofdpijn en duizelingen.Na onderzoek door Rianne bleek dat mijn bekken scheef stond en dit zou ook deels de klachten kunnen veroorzaken. Dit is na de 1e behandeling op de trilplaat al enorm verbeterd. Het is vreemd dat een sessie op een trilplaat van ong. 15 seconden dit met je lichaam kan doen.  Nu na de behandeling gaat het steeds een beetje beter. Ik heb veel minder pijn en ben niet meer zo moe. Ik kan weer “normaal”functioneren. Heel erg fijn!